Träffat Boris igen

Idag var Anders, Mamma och Pappa och jag och hälsade på lilla Boris. Han hade öppnat ögonen nu! De var mörka och han hade något busigt i blicken när han rävsov på Anders mage. Blundade med ena ögat men kikade lite på oss ”i smyg”. *skratt* 🙂
Han var urgullig och hade växt rejält på 9 dagar.

Mamma blev störtförälskad och vägrade släppa honom, fick knappt hålla honom något alls! *ler* ”Vi har ju en tik kvar…” sa Gun och det förmedlade mamma till pappa omgående. Han såg ganska ogillande ut och refererade till vår sura katt som aldrig skulle acceptera en hund.

Vi fick träffa Boris mamma Dagny som var jättemysig! Hon var lite vakande, men väldigt vänlig och hade inget emot att vi kelade med hennes valpar. Hon bestämde sig för att ge Anders en rejäl puss samtidigt som han höll i en av Boris systrar och det såg rätt kul ut. 🙂
Hon var lugn och stabil, så det känns bra! Väldigt grann också med tjock och fin päls. 🙂

Boris systrar såg likadana ut (no kidding?) förutom att båda kunde gå medan Boris mest låg och slappade på Anders mage. Varför gå när man kan ligga? 😉
Han hade en skön stil när det vankades mat, medan syster ett radade upp sig prydligt vid spenarna lade sig Boris ”skavfötters” med Dagny så syster nr två hade stora problem att hitta en spene; Boris låg ju i vägen för de som var kvar… 😀

Han är verkligen jättefin och nu var hela pälsen krullig, sist var det ju bara några få krullar här och där. Längtar tills vi får hem honom, men nu känns det inte lika olidligt när jag fått se honom igen! 🙂

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *