Hej!

Nackdelen med att vara ensam ansvarig bakom en websajt är att när man inte har någon lust att uppdatera kan ingen annan göra det för dig. Så därför har sidan legat i träda ett tag nu. Lite trist, men jag lovar att det kommer roliga, nya fräscha grejjer snart! 🙂

Allt rullar på som vanligt. Boris går på dagis och trivs såklart.
Vi har varit i Sthlm och Boris har träffat massa snygga hundtjejer, bla en enormt stor Ungersk Viszla. På tåget hem busade han med en Teruveren som pga tågrädsla hade fått lugnande. Boris tog naturlgitvis tillfället i akt och visade sej stor och stöddig. 😉
Boris har varit i Kaknästornet! Det är det inte alla hundar som varit minsann! 🙂

När vi är ute i skogen försöker jag göra små övningar som liknar agilityn- typ balansera på stockar och ligga stilla på stenar och sånt. Längtar efter att börja träna igen!
Nästa vecka ska husse, matte och lill-Boris på campingsemester!

Hejdå,

Anna

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *