Hallå där!

Det var ett bra tag sen nu! Jag och Boris har flyttat till Sthlm! Vi trivs ganska bra, men det har varit problem med att lämna Boris ensam. Han ylar och är ledsen… har försökt jobba bort det och det har gått ganska bra men inte helt bra…

Så till min stora lycka har jag hittat ett hunddagis som ligger inte alls långt härifrån. De har bra öppetider och villkor och jag tycker det verkar jättebra! Jag o Boris skall hälsa på dem nästa tisdag. *glad* Det känns helt underbart om jag kan ha honom där, så slipper jag ha dåligt samvete när jag skall lämna honom. Han trivdes ju så himla bra på sitt förra dagis.

Har äntligen klippt ner Boris nu, var ju i tankarna redan i november förra året. Han var jättefin i all päls- men det var fullständigt opraktiskt. Antingen dyblöt om benen eller massa små snöbollar. Alltid massa pinnar och skräp som fastnade, och en maaasssa tovor. Nu ser han liten o ynklig ut men han slipper bli borstad som han avskyr och han torkar fort när vi kommit in!

Hejdå, Anna

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *