"motverkar sömnighet"

ja det kan man bannemej behöva när man sitter där med nosen i boken; något som motverkar trötthet. i vanliga fall är det cola. å så gott det är med cola.
om man verkligen får cancer av lightcola kommer jag stendö snart- men jag kommer vara pigg in i döden i alla fall.

idag när jag förtvivlat satt och gned tårna mot varann och hade koffeabstinens, trots ett par koffetabletter o lite vatten *urk*, så ringde det på dörren.
en förvirrad situation uppstår där jag plötsligt står öga mot öga med en buskig man med en STOR 2-liters cola i handen.
det är väl ungefär här man ska gnugga sig i ögonen och nypa sig i armen eller? ”häär” sa han glatt. ”öööhh” tänkte jag.
åså… langade han fram en pizza också. doh! det var nån i trappuppgången som beställt pizza… och en stor cola…. *gråt* sistnämnda togs ifrån mig (förstnämnda tog jag inte emot) och jag fick lomma in till mitt och burken med koffeintabletter. blurk.

vi har sett massa bra film det sista, oskar och jag! igår såg vi en film som heter ”animal factory” med och regisserad av steve buscemi… haha han är cool och ful… 😀 filmen var bra men något tunn kanske? schablonartad? förutsägbar? men bra! den var trevlig. alla filmer behöver inte vara storverk.
såg också ”pay it forward” häromdagen och den var också bra! ahh kevin spacey e ju så BRA! *ler* jag rekar filmen hårt, den var bvra men sorglig. gråt gråt.
nu ska jag sluta leka nils-petter och gå å sova. om oskar kan slita sig från b-porrullen på tv1000 förstås. 😉

Du gillar kanske också...

Inga svar

  1. Anna skriver:

    Men Oskar! Porrfilm?! Haha!

  2. Simon skriver:

    Haha, den här slumpfunktionen är helt genial! Askul att kunna se tillbaka i tiden såhär! :skrattrull:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *