Tävling på klubben i dag

Oj vad duktig Catharina är på att klippa tycker jag! Med bara ett par klipp får hon till det precis så som jag tänkt mig :). Ila blev jättefin igår kväll! Ila är lite rädd för saxen i vissa lägen, så det är inte helt lätt att få henne att stå still. Men jag uppskattar så himla mycket att Catharina inte börjar ryta och skälla på Ila, utan låter det ta den tid det tar. Vi lockar henne att göra rätt med godis och vänliga ord. Det tar lite tid förstås. Jag avskyr att se hur vissa skriker på sina hundar på bordet för att de ska stå stilla och snyggt. Hur ska en liten valp kunna veta vad som är rätt och fel? Så är det så är det. Så nu har man en riktig liten prinsessa på ärten här hemma igen, hon blev så fin när vinklarna blev framklippta och rumpan lite avfasad. Hon ser ut som hon är gjord av sammet. 🙂
Nu ska stackars jag åka iväg till klubben för att jobba på vår agilitytävling. Vovvarna är hemma med Oskar och i eftermiddag kommer Ilas syrra Trolla med sina mattar.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *