Idag har jag …

…tränat lite på däcket med Ila!
Det var andra (!) träningstillfället idag och hon är så duktig!
Jag är ruskigt imponerad! Så här gjorde vi:

Jag laddade med klickern och godis. Visade Ila igenom däcket en gång och klickade. Sedan fick hon pröva sig fram själv. Efter ett litet tag förstod hon och nu går vi tillsammans fram emot däcket och hon lämnar mig och springer fram och hoppar igenom! Om hon går igenom ramen så ignorerar jag bara. Hon är SÅ lättlärd!!!! *glad*

Jag har ju bara sniffat lite på agilityn med Ila, längtar efter att börja på allvar. Hittills har vi provat däcket, nedfarten på balansen och idag började vi lite med slalom. Tog in det i klubbstugan och tränade på en matta där inne i stora rummet.
All träning är väldigt ”light” eftersom hon är så ung som hon är. Men hon har väldigt bra balans, är i princip färdigvuxen i kroppen så hon är helt klart redo för det. Hon tycker det är SÅ roligt att träna! 🙂

Idag sydde jag ett nytt halsband till Boris. Det blev guld- och svartfärgat och till det ett guldkoppel. Tjuuusigt värre.
Fick för mig att söka upp hans syskon på nätet och fick ett mycket tråkigt besked- hans ena syster är död!!!! 🙁 Hittade henne på en minnessida för djur på nätet. Har försökt komma i kontakt med matten, är orolig eftersom en pudel inte bör avlida så ung utan speciellt anledning. Kanske hade hon någon sjukdom, och i såfall vill jag veta det eftersom de är släkt. :-/

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *