Ilas HD-resultat

:fundersam: Nu har Ilas HD-resultat kommit. Jag har inte fått pappren utan bara sett på hunddata. Hon har HD C … Det var ju inte så roligt…
Får se när pappren kommer om hon har tillägget slappa leder, då kan en omröntgen kanske vara aktuell. Men resultatet talar ju ändå om att det inte är helt okej med höfterna, så någon avel på lillan blir det inte tal om. Hade ju en liten liten tanke på det. Ouu nu är jag allt lite besviken, men vad ska man göra? Det är ändå väldigt bra att veta. Jag tror spontant inte att det kommer innebära något egentligen för Ila eftersom hon är så liten och lätt. Betydligt större och tyngre hundar har haft C på sina höfter utan att det har inverkat på deras livskvalité.

Nu packar vi väskan och sticker till Göteborg! Det tycker hundarna alltid är jätteskoj, springa i trädgården och busa med ”mormor” 😉 som alltid har massa skojsiga presenter till dem.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *