Omröntgen av Ila

Idag pratade jag med chefen djurkliniken som röntgade och jag förklarade att jag är skeptisk till att röntgenresultatet blev rättvist (B + C) med tanke på att hon som hade hand om det var så fumlig och tog så lång tid på sig att Ila vaknade upp innan hon hann ta ordentliga bilder. Många jag pratat med har rekommenderat en omröntgen.

Så jag har beställt tid för omröntgen på ett annat ställe där Håkan Kasström röntgar (en av de som avläser plåtar), han ska tydligen vara jättenogrann och duktig.
Om det visar ett bättre resultat ska jag ringa tillbaka till första djurkliniken och prata med chefen där för en eventuellt ekonomisk kompensation. Jag anser att jag köpt en tjänst som inte utfördes på rätt sätt och det betalade jag surt förvärvade närmare 1200 kronor för. Jag försökte verkligen vara supertrevlig för jag är inte arg eller så, men jag tänkte att istället för att sitta hemma och sura så kunde jag tala om vad jag tycker och se vad de anser.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *