Lite sjuk

Jag är lite halvkrasslig, har feber och ligger och har legat och varit dåsig i kolan hela dagen…det tycker Boris är jätteskööönt… mmm få rulla ihop sig intill matte och sooova…. det är lycka det. Ila håller inte med. Hon studsar jämfota upp och ner av uttråkan, är lika högt som lågt för att hitta nya äventyr i sin tristess. ”En nagelklippare på vardagsrumsbordet! Jag undersöker!” och så är hon uppe på bordet och drar ner nagelklipparen. ”Hmm den var inget rolig att äta på. Jag provar att lägga tassen på den!” åså tittar hon på mig och undrar om hon gjorde rätt… knaspudel… nu har hon fått igång Boris efter mkt om och men så de springer gatlopp genom lägenheten, vilt pipande med leksaker de hittar på vägen…

Hoppas att jag blir frisk till söndag, inget kul o tävla med feber…

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *