Bättre?

Nu när jag kom hem från jobbet (ska gå och lägga mig nu) mötte en helt galen Boris mig i dörren. Hoppade, studsade, sprang på stället… började apportera morgontidningens delar till mig en efter en (några gick sönder) och var totalt tokig!!!! 😀 Jag hoppas det är ett tecken på att han mår bättre. Nu ska vi sova lite och se hur vi mår i eftermiddag. Ikväll blir det kalas! 🙂

Senare

Å, skruttis verkar må bra igen! När vi vaknade vid tvåtiden åkte jag och Annelie till djuraffären och skämde bort lillgubben. Han var överlycklig och valde både det enda och det andra… dock var han snäll mot mattes plånbok 😉
Sedan hem och göra lasagne till middag då Jenny, Jante, Helene och Annelie skulle fira Boris. Tyvärr glömde jag hundtårta! Men Boris fick diska alla tallrikar, vilket gjorde honom minst lika lycklig. 🙂

Imorgon bär det av till Dalarna för att tävla i dagarna två. Boris följer med, och är han lika pigg och glad får han köra. Annars får han bara vara med som maskot och tältpolis. 😛 Det känns jättebra med Ila, är dunderladdad. Ska bli skoj och jag tänker köra så det ryker och så får vi se hur långt det räcker. 🙂 Kul som sjutton ska vi ha i alla fall!

Kommentarer:

Hanna: Kan man läsa gamla ”dagens” någonstans? Det vore roligt att läsa om hur det var i början när du fått hem Ila!
————————————————————————
A: Grattis Boris!
————————————————————————
Angela: Det är jag som är A och grattis igen då!
————————————————————————
Klara: Grattis Boris!!! Hoppas du kryar på dig 🙂
————————————————————————
Cecilia: Skönt att Boris är sitt gamla vanliga igen… ha så skoj på kalaset 🙂
————————————————————————

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *