Kissemisse komsikomsi

Igår var jag och Oskar och hälsade på kattungar! Det var fullständigt fantastiskt! Först fick vi bekanta oss med de vuxna katterna, och bara det var ett kapitel för sig. Alla utom Torsten är av rasen cornish rex, en ras som jag bara sett på utställning men varit hemligt (?) förälskad i i många år.

Och de var precis så fantastiska som jag misstänkte att de skulle vara! Slanka, smidiga, värdiga men otroligt busiga och med fantastiska intelligenta och vakna blickar. De var, precis som uppfödaren Ellen förberett mig på, mycket mindre i verkligheten än på bild. Huskatten Torsten såg ENORM ut i jämförelse! 😀

Ja, och sedan var det då dags för att få se de små liven, nu två veckor och fyra dagar gamla… ooooooj säger jag bara! Sååååååå små! Som dvärghamstrar, men alldeles perfekta med små öron och tassar och nosar och ögon som plirade nyvaket. Skojar ni att mitt hjärta började slå dubbelgalopper…. ouuuuuu så söta de är! 😀

Nu är det bestämt. I december kommer vår flock innehålla 50% fler individer! 🙂

Kommentarer:
Angela: Vaa!? Blir det två kissar?
————————————————————————
Anna: Angela-> Japp. För att de ska ha varandra när vi är på arbetet och puslingarna på dagis. Eller om vi åker ner till er och hälsar på så räcker det att ngn kommer och tittar till dem om det bara rör sig om ett par dagar.
————————————————————————
Gunilla: Grattis! Vad roligt! Det gjorde ni rätt i att ta två med en gång! Jag har ju sett på mina att de har en otrolig glädje av varandra och trivs inte att vara ensamma! Lycka till! Vad blev det för färger?
————————————————————————
Linda:
————————————————————————
Linda: Hehe, tryckte på enter väl tidigt ;o) Lycka till m kissarna!
————————————————————————
Sandra:
————————————————————————
Sandra: Gaah… jag med 😉 Kul med kattter! =)
————————————————————————
Camilla: Grattis till tillökningen! Cornish rex som är så fina! Va spännande ,, och med två samtidigt! Lycka till..

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *