Tjolavippen

Ansökningsblanketten för Boris LP-1 legat hur länge som helst o väntat på att jag ska orka leta fram ett kuvert och ett frimärke… men så kom jag på att man kan ju maaailaaa 😛 så nu är det äntligen inskickat! 🙂 Hej 2000-tal. Två timmar senare var det registrerat på Hunddata. Cool.

I dag har jag anmält Boris och Ila till Västerås och HUND 2005. Får se hur det blir med Knivstatävlingarna i januari. Blev lite besviken när det var inoff på lördagen och officiellt tor, fre och söndag. Det är ju inte alla som har möjlighet att var ledig en vardag så inoffen kunde de väl lagt på torsdagen…*morr* Men de har säkert sina skäl. 🙂 Jag ska fråga på jobbet om jag kan vara ledig och hoppa in och jobba på lördagen istället. Borde kunna fungera.

Boris var på dåligt humör i morse, verkade seg och stel i kroppen. Det har blivit bättre under dagen dock. Hatar när han har sina down-dagar, jag blir så orolig. Det blir bra när vi kommer igång mer seriöst med simningen tror jag, den mjukar upp och stärker honom på ett helt suveränt sätt.
Någon som har en teleporter så att jag kan teleportera mig till den 25:e när det är lön? 😉

Titta vad söt Boris är! Han har lagt sig i sin lilla korg vid gardinerna och råkat trassla in sig så han ser ut som han har slöja på sig … eller typ en sänghimmel, hih… fjoll-Boris… 😀 (det är Patric eller Ellen som tagit fotot)

Kommentarer

Sandra: Vart mailade du uppgifterna för LP-titeln? Finns det något formulär? Jag borde kanske ta mig i kragen och registrera Jokers agility och hoppchampionat, det var ju över ett år sedan han tog dem… =)
————————————————————————
Anna: Sandra-> Till ”reg@skk.se&quo t; 🙂 Do it baby do it!
————————————————————————
Anna: hmmm alltså reg@skk.se
————————————————————————
Annelie: Vi ska också börja simma efter löning, så hojta om vi ska göra sällskap kram
————————————————————————
Hanna: Hur kan nåt vara så sött som de där katterna?
————————————————————————
Åsa och Lovis: snart snaaaart är det lön!!!! Min första, jippi!
————————————————————————

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *