Helgrapport

Sådär! Nu är jag klar med skolan! Weeeoooooo! 😀 Det känns jätteskönt.
En annan riktigt skoj sak är att vi har fått tag på ett ridhus att träna i. Vi ska testköra ett tag och se hur det fungerar men det känns verkligen JÄTTEBRA! Nu kommer vi att ha hunnit träna i alla fall två gånger innan Ludvika. Skoj!

Något som inte är roligt, är Ilas öga. Jag har inte en aning om vad hon gjort! Själva ögat är inte skadat utan det är ovanför. En tanke som förstås dyker upp är att hon fått sig en rejäl kyss när hon lekt med katterna… deras klor var jättelånga så jag klippte dem igår… slarviga jag… det är ju svårt att gissa sig till vad det är, men i dag ser det lite bättre ut i alla fall.

Jag rakade av henne pälsen och badade henne i klådstillande schampo igår (eftersom hon verkade vilja klia på fläcken). Det hade tagit x antal timmar med all den där pälsen och det kände jag inte för att utsätta henne för. Så nu har vi en nakelpudel där hemma ;). Ursöt och tufsig är hon. Får jämna till henne när det är bättre med ögat, vill inte joxa med henne förrän det är bättre. Lilla gummsan….

Du gillar kanske också...

Inga svar

  1. Jojo skriver:

    Grattis till att skolan är över, duktigt gjort!

  2. Angela skriver:

    Hur är det med Ilas öga i dag?

  3. Grattis till examen! Min börjar närma sig den med…

    Får man se en bild på tufsIla? Hoppas ögat blir bättre!

  4. S@ra skriver:

    Tycker att dokumentationen av våra respektive ”kelgrisar” liknar varann. (Hoppas ingen tog illa upp nu! *hihi*)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *