Å nej!

Å nej å nej å nej! Nu fick jag plötsligt en allvarlig släng av den fruktade valpsjukan! Åååå vad det är härligt att ha en liten kotte där hemma som inte sett nåt av stora världen och som man får lotsa genom livet första tid :-D. Och träna agility från början, det är så himla roligt med inlärningen! Tror att mina duktiga grundkursare har hjälpt till att framkalla symptomen ;). Jag skulle lätt kunna plocka med mig hem ett par stycken av de hundarna där, de är så goa så det är inte klokt…
Ujujujuj. Men men med våra 16 tassar får jag nöja mig sisådär tio år innan det blir fler flockmedlemmar…. 😉

Du gillar kanske också...

Inga svar

  1. Angela skriver:

    Nämenhallå! Nu får det väl räcka ändå?!

  2. anna skriver:

    Ja jag kan inte annat än hålla med… men hjärtat säger något annat… tänk en brun liten trollunge 🙂

  3. Du kan få låna min 6 månadersnakis och lära han agility från grunden om du vill ;o)

  4. Ank skriver:

    Hm… jag vill låna hem Borran! Göra en kupp, eller något. Det var jobbigt att åka till Flempan idag. Jag och lillskrutten brukade ju leka på ”skolgården” på sena kvällar. Phew…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *