En flicka i varje hamn?

Hmm Boris har flirtat in sig hos granntjejen, rapporteras det om i hans semesterdagbok. Tur att inte Ila kan komma upp på loftet och surfa och läsa ;).

I dag ringde Annelie: ”Ska vi gå ut?” varpå jag svarade ”Jaaa perfekt tjoho” ungefär och tog lilla flytvästen, kameran och en flaska vatten med mig och skuttade bort till henne. En tur till Kairo där Tigra och Ila badade och apporterade leksaker och skvätte ned oss ;).

Det är helt otroligt vad Ila är avslappnad när hon är själv. Vilket förstås säkert beror minst 50% på att jag e lugnare. I dag kom det två gånger fram lösa hundar till oss och hon kunde, lös, gå med mig och ignorera dem utan så mycket som ett knyst. Så himla skönt! Kanske vågar jag vara lite mer avslappnad sedan när Boris kommer hem, nu när jag ser att hon faktiskt kan. Hon har fått strosa mycket lös med mig nu på ställen som Borran går lös på men som jag inte vågat släppa henne… gick lös förbi en uppnosig utekatt i dag också utan att dumma sig… 🙂 Ska ta de här veckorna i akt och verkligen träna träna träna på att få henne lydigare och mindre nipprig. 🙂

Du gillar kanske också...

Inga svar

  1. Ank skriver:

    Och du skriver dagbok på så sjuka tider 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *