Film

Filmen från lördagsloppet fungerade inte eftersom jag inte laddat upp den… ;) Dåligt tycker jag, med dagens teknik borde väl hemsidan ha löst det själv? ;) Hehe. Kika in på Ilas agilitysida eller klicka direkt här om du är lat.
Filmer, resultat och bilder från i söndags kommer snart. Nu ska jag dock äta thaimat och kolla på nyaste Beckfilmen. :) De är inge’ bra, men man MÅSTE se dem… ;-)

You may also like...

No Responses

  1. Angela skriver:

    Filmen var väldigt mörk men jag kan ana hur duktiga ni är ;-O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

                                                                                                                                                                       

:utmedhunden: :trott: :morgon: :gaspar: :sleeping: :natti: :sova: :blink: :blush: :blyg: :cwy: :dizzy: :ermm: :unsure: :rolleyeskeptisk: :fundersam: :rolleyesglad: :rolleyesklassisk: :wassat: :getlost: :pouty: :sad: :ledsen: :skakarhuvud: :skeptisk: :sarkastisk: :chock: :sick: :sjuk: :grimasch: :biggrin: :happy: :lol: :party: :anneliesdans: :anneliestarta: :travolta: :pompoms: :kaffe: :paragrafryttare: :simons: :simonskopp: :ninja: :clown: :pinch: :sideways: :silly: :jatteglad: :D :skrattrull: :fniss: :gladnickar: :smile: :tongue: :magnusmallgroda: :w00t: :galen: :ogonbryn: :whistle: :angel: :nerd: :gangsterskratt: :citat: :rackerut: ;-) :buga: :tummenupp: :arg: :skjuta: :exploderar: :angry: :dumihuvudet: :devil: :devil2: :skitarg: :heart: :storkram: :hjarta: :pusspakind: :skutt: :kompisar: :wub: :barit: :batty: