Härlig kväll

Tog en promenad med alla hundarna bort till klubben i dag, Charlotte och jag hade bestämt date för inskrivning av ekipage till vår klass 1-tävling.
Hundarna var på kanonhumör och Flaxa och Ila gjorde några riktiga TJURRUSNINGAR. Vilket jag bara uppmuntrar då Ila har en tendens att bara gå och äta mossa på promenaderna. Med Flaxa får hon springa det snabbaste hon kan, sträcka ut och JOBBA! Roligt när de har sådan glädje av varandra! Boris var också på fint humör och hoppade upp på allt han såg för att få mig att ge honom av den goda korven 🙂 Sötnosen!
Det är så skönt att min lilla flock verkligen trivs så bra ihop och är så lyhörda. Kan utan problem gå med alla lösa och de kommer direkt när jag ropar och konkurrensen dem emellan om mattes godis gör att det går undan också! 😀

Charlotte hade med sig en klass 1-bana från Köping som vi modiferade och körde lite. FLAXA VAR SÅ DUKTIG! Shit alltså! Världens jävla driv, klarade riktigt svåra starten med linje rätt in i tunneln, högerslalom i full fart utan tvekan… innan vi tränade banan körde vi fyra kanonbalanser (96 kvar!), slalomträning och lite hoppteknik med hinder från 25 cm upp till 60 cm i ett hullerbuller. Riktigt laddad, superglad och rolig Flaxa i dag 🙂

Nu sova. I morgon Lidingö och kurs, sååååååååååååååååååååååååå ROLIGT ska det bli! 😀

Du gillar kanske också...

Inga svar

 1. Helene skriver:

  Hej hopp!
  Lycka till på kursen! Själv ska jag deklarera – nästan lite kul…

  Vi hörs!
  kram Helene

 2. Naparai skriver:

  Fan vad kul ni verkar ha hela tiden! Och vad härligt att hundarna kan gå lösa!

 3. Mari skriver:

  Jajamen, visst syns vi i Tranås.

 4. Johanna skriver:

  Skall bli kul att höra om kursen! Har du lust att träna lite spår på lördag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *