Ikea – den nya mötesplatsen

070923.jpg

Vi träffade Ellen och Patric på IKEA idag! Ellen är jättegravid och jättevacker. Vi satte oss i en soffa på Fyndavdelningen och chillade lite. Får se om vi kan få lurat hit dem snart så de får gosa med sina ”barnbarn”.

070923_2.jpg

Nu har vi inhandlat en bordsskiva till ett av skrivborden och till det andra bordet tar vi skivan från det gamla hemmabyggda. TJUSIGT är ordet. Nu fattas bara en dator till mig och den ska enligt rykten komma runt 1 oktober! Det där datorköpet har varit en källa till ågren, men det landade till slut på en 20-tums iMac 2,4 GhZ med 500 gb hårddisk och 2 gig RAM. Var länge inne på en 24-tummare på personalköp, men söta mamma och pappa lånar mig pengarna så ska jag betala av så fort det bara går. I stället för att dra på det i tre år… stön.

Förresten betalar vi av det allra sista på bilen denna månaden sedan är det lånet klart. Gud vad skönt det är att beta av sina skulder.

Nu ska jag läsa vidare i min spännande bok och ladda inför danskursen! Oskar har redan drömt mardrömmar om den. Han kom försent och busshållplatsen var ändrad så vi fick hoppa av i farten och kom en halvtimme försent och när vi skulle dra namn ur en hatt för att dela in oss två och två missade Oskar det eftersom han var på toa och duschade av sig massa svett. Och första övningen var en badmintonövning och han klarade inte att serva för musklerna var helt förtvinad….. HAHAHAHAHA!! Med detta i bakhuvudet kan inte kvällen bli annat än lyckad.

ETT JÄTTEGRATTIS till våra coola kompisar Charlotte och Felix som sopade banan med konkurrenterna idag och tog TVÅ PINNAR: en i agility 1 och en i hopp 1! Heja heja heja!!!

Du gillar kanske också...

Inga svar

  1. Åhza skriver:

    Plopplarna nu avbildade! Det var dom redan i fredags, men anslutningen gav upp igen…

  2. Johanna skriver:

    Gud vad jag har missat mycket. Flaxa verkar ju vara en riktig guldhund redan. Stort grattis!!! Promenader på Järvafältet hänger jag gärna med på. Jag saknar verkligen nya promenadvägar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *