Sverige vs Världen

VM-reflektioner från mig:

– Jag håller inte med om gnällspikarna som säger att vi har för svåra banor i Sverige och att vi ska titta på VM och se hur banor ska läggas. Det var flera threadle-situationer, serpentiner och springa förbi hinder på banorna!

– Stora skillnaden på svenskarna vs resten av världen, då menar jag de som låg i topp, är enligt mig att svenskarna verkat tänka för mycket ”Inte där”, ”Dit ska vi inte”, ”Akta det där hindret”. Våra internationella konkurrenter kör på som om de hade en yxmördare efter sig och verkar inte ens bry sig om ”fällor” på vägen. Detta även när banorna hade massor av sådana.

– Greg Derrett imponerade inte alls. Sämst var att han efter att ha fått fel JOGGADE i mål med hunden. Hallå sportsmanship! Kör på som om du vore felfri hela tiden och ge framförallt hunden men även publiken en trevlig upplevelse.

– Folk som sett uppvärmningen säger att vår svenska Jimmy hoppade krackigt redan då. Trist som fan att han startades om detta stämmer. Det såg för jävligt ut rent sagt och man skäms över att vara svensk.

– Jag tror inte att en vinnarskalle sitter främst i ett konsekvent handlingssystem, bra kontaktfält eller regler och förbud kring handlingen, utan i att föraren i fråga är smått galen och satsar ALLT ALLT ALLT i varje sekund. Sedan hur de gör, ser vi bevis på i dessa sammanhang, spelar inte så stor roll. Visst diskade sig Back, vars förare gjorde tusen blindbyten. Men inte på att han missförstod och blindböt på egen hand utan av andra anledningar.

Jag är sjukt peppad av att ha sett så många häftiga lopp. Nu ska vi ut och TOKKÖRA!

Du gillar kanske också...

Inga svar

  1. Michaela skriver:

    Håller helt med dig Anna de är som om ja hade skrivit det själv.. Bra sorligt är vad det är..

  2. Kristina skriver:

    Var kan man se loppen från VM?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *