7 mb för 150 spänn

Å jag är så stört osmart ibland. Har sedan ett par månader kollat mejlen och surfat en hel del från min mobil. Det har kostat runt 100-150 spänn i månaden och visst, det är ingen jättesumma direkt. Med tanke på att jag kollar mejlen i genomsnitt kanske 6-7 ggr om dagen på den och surfar en hel del (läser bloggar framförallt). Jaja. Men så pratade jag med Comviq idag och frågade lite om Fast Pris som de har, och då nämner tjejen i telefon att jag som surfar så mycket ju kan köpa till ett rabattpaket för 39 spänn i månaden… och då kan jag surfa för upp till en gigabyte i månaden. Frågade hur mycket jag surfat för i månaden nu och fick svaret ”Cirka 7 mb”…. Så nu kära vänner kan ni häckla mig ännu mer för nu är det superbilligt för mig att, citat ”Knappa på telefonen i tid och otid” (Åhza mobbade mig i helgen för att jag vid 10:15 på söndag förmiddag inte hade sett ett mejl hon skickade typ en timma tidigare innan hon åkte hemifrån och mötte upp i ridhuset).

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Leijon skriver:

  Hur mycket du än försöker kan du inte bräcka din kära chef i dumhet.

  Surfade mobilt i en månad och fick betala 7 000 spänn…

 2. Anna skriver:

  Men Leijon! HUR lyckades du med det???

 3. Pernilla skriver:

  Du får fråga Oskar om han kan åstadkomma en snygg logga! Vore ju kul att vara snyggast i sommar också 😀

 4. Åhza skriver:

  Jaaaa! Fråga Oskar!

 5. Dempah skriver:

  Men.. 7×15 blir väl 105?
  Ska nog också ta det där datatillägget, använder opera mini och gmail på mobilen dagligen.

 6. Anna skriver:

  Dennis- Ja det känns ju som en bra deal då faktiskt. Jag surfar inte med Opera, får inte googlereader att lira med den. Gör jag något fel tro? Kör den inbyggda läsaren, den fungerar jättebra.

 7. Annika skriver:

  Alfred surfade en kvart från London och fick en räkning på 10 000 från Tele 2. Hejja.

  Och ps, Anna… om du använder gmail så har våra mobiler en suverän inbygd funkrion för att läsa gmail…

 8. Anna skriver:

  Annika-> Aaa jag vet, hur slutade det där? IDG betalade eller?
  Jag använder en liten gmailapplikation installerad i telefonen, men den följde inte med från början utan den har jag installerat själv – är det den du menar eller har jag missat något?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *