Ny cykel och ytterligare Vimeo-hyllning

080316_2.jpg

Idag åkte Oskar till Biltema och köpte två cyklar av modellen ovan – en till honom och en till mig!
Den monteras under veckan, det blir toppen. Cyklade faktiskt första gången idag för den här säsongen – till gymmet. Min cykel fungerar men jag ser fram emot att byta till en annan modell. Den är en citybike/mountain bike och jag tror jag kommer trivas bättre med cruisern ovan. Är det någon som vill ha min gamla cykel så hojta! Skänks mot avhämtning. Den fungerar som sagt fint, några växlar är lite kackiga men den är inte fullt så knäpp som jag minns den. 21 växlar, alldeles nytt framdäck o nya bromsklossar.

Alltså Vimeo är verkligen toppen. Skapat album nu, så att man kan sortera sin filmer. Typ ”Alla vallningsfilmer”, ”Alla tävlingslopp”, sortera på tävling som jag gjort nu med samtliga Torsholmalopp jag filmat och sådär. Kika på mina album här!

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Snygg cykel! Den gamla får åka med till Rådmansö, kanske redan i påsk 😀

 2. Naparai skriver:

  Snygg cykel och snäll pojkvän-min köper aldrig ngt till mig :(.

 3. Leijon skriver:

  Och veeeem tackar vi för tipset om Vimeo? 😉

 4. Pernilla skriver:

  Kollat in Vimeo och det är bättre än Youtube helt klart! Jag har alltid haft problem att få upp mina filmer där men här var det inga problem 😀

 5. Jenny Stensli skriver:

  Cool cykel 🙂 Jag vill också ha en cykel…ska försöka köpa en som man kan ha barnstol bakpå. Kram

 6. Johanna skriver:

  Vill cykeln stanna i Väsby så får den gärna flytta in hos mig. Onda Väsbyhem har näligen klippt bort låset på min cykel och snott den. 🙁

 7. Johanna skriver:

  Har inte läst din blogg på evigheter och såg nu att ni skall köpa egna fårskallar. Jag måste få följa med dit i sommar, jag älskar ju får!!! Får man mata dem dem havre tro? 😉

 8. Katarina & Wiggo skriver:

  Vilken snygg cykel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *