Framme i Sundsvall

Sådär! Nu har jag och tjejerna installerat oss på vandrarhemmet i Sundsvall. I helgen är det årets första landslagsuttagningar här nämligen. Spännande! Flaxa ska bara köra en nationell agilityklass om dagen, kan räcka gott. Blir premiär på matta för hennes del. Får se hur det går då!

Känns i alla fall jättebra med Ila, åkte med Sara och Uno upp så vi har pudelpowerladdat i 40 mil! Hihi. Jag ska bara köra så det ryker så får vi se hur långt det räcker. Nu: sova. Klockan ringer halv fem i morgon! :-o

You may also like...

2 Responses

  1. Åhza skriver:

    Lycka till!!!

  2. Jenny skriver:

    *lyckospark*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

                                                                                                                                                                       

:utmedhunden: :trott: :morgon: :gaspar: :sleeping: :natti: :sova: :blink: :blush: :blyg: :cwy: :dizzy: :ermm: :unsure: :rolleyeskeptisk: :fundersam: :rolleyesglad: :rolleyesklassisk: :wassat: :getlost: :pouty: :sad: :ledsen: :skakarhuvud: :skeptisk: :sarkastisk: :chock: :sick: :sjuk: :grimasch: :biggrin: :happy: :lol: :party: :anneliesdans: :anneliestarta: :travolta: :pompoms: :kaffe: :paragrafryttare: :simons: :simonskopp: :ninja: :clown: :pinch: :sideways: :silly: :jatteglad: :D :skrattrull: :fniss: :gladnickar: :smile: :tongue: :magnusmallgroda: :w00t: :galen: :ogonbryn: :whistle: :angel: :nerd: :gangsterskratt: :citat: :rackerut: ;-) :buga: :tummenupp: :arg: :skjuta: :exploderar: :angry: :dumihuvudet: :devil: :devil2: :skitarg: :heart: :storkram: :hjarta: :pusspakind: :skutt: :kompisar: :wub: :barit: :batty: