Kontaktfälts(o)koll

Körde lite över a-hindret på framhoppningen. Var riktigt provocerande och lade leksak efter hindret. Först drog hon rätt ner. Då stoppade jag henne och sa nähe du lilla gumman. Typ. 😉 Körde ett gäng repetitioner och hon såg verkligen ut att haja vad jag ville åt. Hon till och med backade tillbaka en gång när hon missat att stanna, något jag aldrig tränat. Vi har alltid tagit om hela hindret. Att bara ta om kontaktfältet känns meningslöst. Men att hon backade så där visade ändå att hon visste vad jag…


… vill ha för position. Nu gäller det bara att fortsätta vara konsekvent med ett kort stopp innan hon får sticka- uppenbarligen har jag gått för fort fram. Ska bli spännande i morgon. Stannar hon inte får jag köra frivillig disk och ta närmsta vägen ut efteråt. Priset man får betala när man blir för ivrig…

Ätit med tjejerna på IKEA. Jag börjar bli alltmer trött på att vara förvisad till tråkiga oengagerade så kallade vegorätter. Ska man behöva börja äta kött för att kunna få i sig sjysst käk ute?

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lottie skriver:

    Heja Flaxa och Anna!
    Å du jag vet vad du menar med trista vegetariska ”rätter”. Jag äter sällan kött borta, väljer att fråga om de kan laga vegetariskt, och ja mkt har man fått se! Fast det har funnits kanonöverraskningar oxå! ´=) kraamar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *