Hemma

Benet var dåligt omlagt så Ila hade fått skav av gipset. Röntgen såg inte bra ut. Benet såg snett ut och stiftet i benet verkar ha orsakat uppluckring. Veterinären visste inte om hon såg rätt eller inte så ortoped ska titta på det i morgon. De ville ha 5500 kr för det här besöket. Jag vägrade betala det. Det kostade 3800 kr i söndags och anledningen till att vi blev tvungna att åka in idag var för att de lagt om dåligt då. Jag måste sova nu, är helt helt slut.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Sofia skriver:

  Förstår att det är jobbigt och känns förgäves. Håll ut. Försök fortsätta kämpa. Du gör det bra som orkar med det övriga i vardagen också. Kikar in lite ibland och kollar hur det går för er. Hoppas Ila blir bättre snart. Stäm golfklubben. Dom borde betala alla kostnader och ett skadestånd för sveda och värk. Men ta det när allt är lugnare. En fight i taget. En kram till Ila.

 2. Angela skriver:

  Jag hoppas du får en god natts sömn och jag är glad att du är en sådan kämpe! *Kram*

 3. S@ra skriver:

  Stå på dig beträffande icke-betalningen!

  Får du problem eller behöver hjälp med formella brev till myndigheter kan du ju höra av dig till mannen jag är gift med. Han kan nog väcka juristen inom sig. Den brukar bara slumra.
  förnamn.efternamn@fastighetwbyran.se

 4. S@ra skriver:

  Stå på dig beträffande icke-betalningen!

  Får du problem eller behöver hjälp med formella brev till myndigheter kan du ju höra av dig till mannen jag är gift med. Han kan nog väcka juristen inom sig. Den brukar bara slumra.
  förnamn.efternamn@fastighetsbyran.se

 5. Eva skriver:

  Så otroligt jobbigt att behöva vara så orolig hela tiden. Du är verkligen duktig Anna, Ila får verkligen bästa möjliga omtanke. Håller tummarna för att nästa rapport blir lite positivare. Kram! Eva

 6. Gunilla skriver:

  Det här är verkligen tufft! Ta hand om dig! Vilken fighter du är! Du har gjort allt och lite till!
  Kram på er

 7. Johanna S skriver:

  Fy vad tråkigt… Bra att du inte betalade!
  Typiskt djursjukhus…
  När Spikas svans blev otäck åkte vi in till slut och det besöket kostade inte en spänn. Så ska det vara! Hade redan betalat 9000 för operationen så ett återbesök kunde faktiskt få ingå i det. Men de gjorde inte så mycket mer än tittade på det och skrev ut ett recept förvisso, men ändå…

 8. Effell skriver:

  *Kramar* Önskar verkligen man kunde hjälpa er. Du har all rätt att vara trött. Och så detta att sådana här olyckor ska ta sådana mängder av både mental och fysisk energi, tid och pengar. Jag bara hoppas att Ila blir återställd såpass att hon kan gå och leva normalt igen. Om hon inte kan hålla på med agility är det såklart tråkigt, men huvudsaken att hon lever!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *