Österåker: Agilityklass 3


2008-09-13 Flaxa agilityklass 3 from Anna on Vimeo.

Jäklar vilket häftigt lopp! Vi fick femton fel men vi jobbade som galningar och Flaxa var skitduktig. Jättebra balanshinder och riktigt hörsam Flaxa. Banan var svår och jag valde ett handlingssätt mellan gungan och a-hindret som inte så många tog. Tyvärr är inte Flaxa tränad på uppfart på gungan så där fick vi fel annars fungerade den biten asbra och vi fick kanonbra linje. Jättenöjd med loppet! Så himla härlig fart på balansen, hon hinner inte stanna men gör ett försök. Helt ok när hon har den farten tycker jag, hon galopperar i full fart hela vägen.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. mia skriver:

    Full fart! Kul att se loppen igen. (Man ser ju inte så mycket när man filmar.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *