Västerås: Agilityklass 3


2008-10-25 Flaxa agilityklass 3 Västerås from Anna on Vimeo.

Starten var tajt och lurig och allt gick skitbra, väldigt nöjd med Flaxas tajta wrap runt tvåan, men sedan tog hon ett hinder istället för slalom. Nu kanske jag är hård, men jag tycker att hon flickar ifrån mig där. Jag har tittat på situationen i slowmotion och jag visar INTE det hindret. Det står där, men jag visar det inte, jag visar mot slalom. Det jag skulle kunna gjort bättre vara att placera mitt framförbyte närmare slalomet, nu tar hon något hon ser eftersom hon inte ser vad jag menade. Om jag hade gått längre ned hade det blivit tydligare. Nog om det.
Jättefin gunga, jättefina kontaktfält på både A och balans! Härligt!!!!!

Jag såg slalomfällan innan långhoppet. Men jag tyckte att jag var tydlig när jag körde – vilket jag nog får dementera när jag tittar på filmen. Med facit i hand hade jag gått längre åt vänster och varit ännu mer tummen i ögat, hon har ju ett fruktansvärt sug in i slalom…

Och vad som händer efter a-hindret…. Hon tror att jag ska bakombyta. Där hade jag behövt backa upp o inte hålla henne i handen över hindret som jag gör.

Skitnöjd med passagen direkt efter det, in i rätt tunnelingång där. Och så en galant balansgång på det. Härligt trots lopp allt!

Men… det är en jobbig känsla att hon flickar iväg, även om det säkert inte är så att hon gör det egentligen utan det är jag som placerar mig och rör mig klumpigt.

I morgon så jäklar!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

                                                                                                                                                                       

:utmedhunden: :trott: :morgon: :gaspar: :sleeping: :natti: :sova: :blink: :blush: :blyg: :cwy: :dizzy: :ermm: :unsure: :rolleyeskeptisk: :fundersam: :rolleyesglad: :rolleyesklassisk: :wassat: :getlost: :pouty: :sad: :ledsen: :skakarhuvud: :skeptisk: :sarkastisk: :chock: :sick: :sjuk: :grimasch: :biggrin: :happy: :lol: :party: :anneliesdans: :anneliestarta: :travolta: :pompoms: :kaffe: :paragrafryttare: :simons: :simonskopp: :ninja: :clown: :pinch: :sideways: :silly: :jatteglad: :D :skrattrull: :fniss: :gladnickar: :smile: :tongue: :magnusmallgroda: :w00t: :galen: :ogonbryn: :whistle: :angel: :nerd: :gangsterskratt: :citat: :rackerut: ;-) :buga: :tummenupp: :arg: :skjuta: :exploderar: :angry: :dumihuvudet: :devil: :devil2: :skitarg: :heart: :storkram: :hjarta: :pusspakind: :skutt: :kompisar: :wub: :barit: :batty: