Traderaspänning en fredagkväll

Om 40 minuter går två av mina auktioner ut. Undrar om någon sitter och lurar som Oskar brukar göra, och lägger ett bud i sista stund för att vinna hela klabbet? De två avslutade jag varit med om har varit ”Köp nu” så det är inte lika spännande…

You may also like...

3 Responses

 1. S@ra skriver:

  Jag brukar också ligga och lurpassa likt en kobra på auktionerna i slutminuten.

  Lycka till!

 2. S@ra skriver:

  Är du nöjd med buden eller hade du förväntat dig mer?

 3. Anna skriver:

  Jag är absolut nöjd, speciellt den ena gick upp jättemycket mot utropet. Sparar du alla dina pengar i 10 000 kr-tävlingen på ett speciellt konto eller så? Det gör jag nu, det är ju askul! Alltså Traderapengarna. Nu ska jag rota runt efter mer saker att sälja :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

                                                                                                                                                                       

:utmedhunden: :trott: :morgon: :gaspar: :sleeping: :natti: :sova: :blink: :blush: :blyg: :cwy: :dizzy: :ermm: :unsure: :rolleyeskeptisk: :fundersam: :rolleyesglad: :rolleyesklassisk: :wassat: :getlost: :pouty: :sad: :ledsen: :skakarhuvud: :skeptisk: :sarkastisk: :chock: :sick: :sjuk: :grimasch: :biggrin: :happy: :lol: :party: :anneliesdans: :anneliestarta: :travolta: :pompoms: :kaffe: :paragrafryttare: :simons: :simonskopp: :ninja: :clown: :pinch: :sideways: :silly: :jatteglad: :D :skrattrull: :fniss: :gladnickar: :smile: :tongue: :magnusmallgroda: :w00t: :galen: :ogonbryn: :whistle: :angel: :nerd: :gangsterskratt: :citat: :rackerut: ;-) :buga: :tummenupp: :arg: :skjuta: :exploderar: :angry: :dumihuvudet: :devil: :devil2: :skitarg: :heart: :storkram: :hjarta: :pusspakind: :skutt: :kompisar: :wub: :barit: :batty: