Lördagsmorgon äro bloggmorgon

Sitter och laddar inför dagen med en kopp kaffe. Igår fick jag mail om att min personliga kalender antagligen kommer på måndag. Å vad kul! Jag har alltid tyckt att det är så uppfriskande och inspirerande med nytt år och ny almanacka och i år blir det verkligen extra roligt. Hoppas den är lika fin som jag tror.

En annan sak jag går och suktar efter är förstås vår nya bil! Å vad jag längtar efter den, det ska bli så skoj att inreda och fixa! När vi var hemma hos Pearl på nyår blev jag tvungen att kika lite i hennes bil, hon har ju en likadan. Hihi.

Nä nu ska jag rasta Flaxen lite innan Åhza kommer och plockar upp oss för färd mot mässan!

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. helen skriver:

    Nu e jag 275:- spänn fattigare, va du tvungen att skriva om den almanackan??
    Om Magnus tycker det är en onödig utgift så skyller jag på dig;-)
    Hoppas min kommer snart oxå…
    Go fortsättning på er alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *