2009-01-05 Flaxa ho 3B


2009-01-05 Flaxa ho 3B from Anna on Vimeo.

Jag kände mig jättepeppad inför loppet, på ett positivt sätt! Gick in och tokjobbade och Flaxa var skiiiitduktig. Men så innan muren blir jag kvar på fel sida, jag hade ändrat min plan det ställde till det, räddade det NÄSTAN men var för långt bakom och vi diskade oss. Men Flaxa var sååå duktig och jobbade så bra, man kan liksom inte vara annat än skitnöjd med en sådan duktig hund! Däcket var med TRE gånger i det här loppet och i svåra vinklar, hon tog alla med bravur!

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Pernilla skriver:

    Såg ju jättefint ut! Hon är så himla följsam 🙂

  2. Åhza skriver:

    Det var verkligen ett fint lopp! Hon går bara bättre och bättre på mattan!

  3. Fanny skriver:

    Hej Anna! Tänkte bara säga att jag verkligen uppskattar att du lägger ut filmer från tävling och träning. Det gör mitt liv på internet lite roligare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *