Boris spelade ett spratt?

Äh. Sedan jag ringde veterinären förra veckan och bokade tid har Boris varit hur pigg, glad, fräsch och busig som helst. Så typiskt men väldigt skönt förstås. Avvaktar ett tag med veterinärbesök.

Igår fick jag Ilas journal hemskickad. Oj oj, det var en diger bunt vill jag lova! Riktigt intressant att läsa igenom faktiskt! Kul att se deras anteckningar om den besvärliga DÄ (=djurägaren) och alla turer hit och dit. Ska kontakta Arninge Golfklubb någon dag och berätta att Ila i det närmaste är helt återställd tänkte jag. De var så gulliga när olyckan hände och har aldrig tvekat om ansvarsfrågan. Fatta att banchefen kom upp till Ultuna för att träffa mig när Ila skrevs ut från första operationen!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Åsa o Lovis skriver:

  Hehe, han har väl vårkänslor, alla blir ju glada när solen återvänder!

  Golfgubbarna blir säkert glada över att höra att hon mår bra igen!

 2. S@ra skriver:

  Det där låter ju som jag i ett nötskal. Även om jag var halvt döende innan så känner jag inte skymten (eller vad man nu gör) av symptom eller krämpa när jag väl fått tid hos läkaren. Och ibland har jag nästan en känsla av att jag ska hålla fasaden uppe för doktorn. Glömmer hur ont jag haft. Eller hur illa jag mått. Det har hänt att Pontus följt med bara för att ge korrekt fakta.

 3. Pernilla skriver:

  Klart man ska vara en besvärlig DÄ, annars får man inte alltid den hjälp man behöver! Hade du inte stått på dig genom alla turer hade det säkert inte slutat så lyckligt som det ändå gjort.

 4. Sofia skriver:

  Vad rörd jag blir av att läsa inlägget. Det är tur att det finns rara och goa människor som utan att blinka ställer upp :heart:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *