"Folket från Flen kommer och plåtar"

090406

Ja så sa Mervi till mig innan jag skulle starta igång kursen i lördags. Under en kort sekund tänkte jag ”Men herre gud, är det en sådan turistattraktion att en stockholmare besöker byn”, men tydligen heter lokaltidningen Folket! Det förklarade ju en hel del! :fniss:
Och mycket riktigt kom en herre under dagen och både fotade och intervjuade kursarna – jag hade inte tid riktigt. Som vanligt innehåller artikeln en del faktafel men så är det ju alltid. :blink: Klicka på bilden ovan för att komma till artikeln!

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Pernilla skriver:

  Haha, ja stockholmare är så pass konstiga att de alltid måste undersökas!

 2. S@ra skriver:

  Mormor & Morfar prenumererade på Folket, men de har bytt logo sedan dess ser jag. På nåt vis är det väldigt charmigt med dessa lokalblaskor som rapporterar om bortsprungna katter och lokala löpartävlingar´.

  Nu prenumererar vi (moster & morbror) på Eskilstuna Kuriren på somrarna då de är på landet.

 3. S@ra skriver:

  Hoppas det är OK att jag lånade din bild för att illustrera mitt eget inlägg. Om inte så får du hojta till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *