Mental balansgång

Vilken skön känsla jag hade efter tävlingen igår! Jag hade helt rätt attityd till loppen och kände att jag jobbade och gjorde det bästa jag kunde. Med Ila var jag glad, peppande och körde helt förutsättningslöst och hade inte i huvudet att hon gick så långsamt på senaste tävlingen. Men jag ställde ändå vissa grundkrav på henne. Krav som inte är för höga. När hon inte visade ens en antydan till kontaktfältsbeteende gjorde jag om hindret. Då ansträngde hon sig. Jag tror hon måste känna ett visst mått av förväntan och krav från mig trots allt- utan den biten blir det ju bara trams. Hon kändes oerhört taggad igår- hon behöver lite nerv för att tända till. Om jag helt och hållet skiter i hur det går eller hur hon genomför sin uppgift tappar hon stinget. Vilken balansgång va! Jag ser verkligen fram emot helgen!

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *