Blodprov taget

090831

Idag var vi iväg till Bosse Djurdoktor och tog blodprov på Flaxa. Fast hon blev stucken var hon lugn som en filbunke. Vilket mönsterbarn! Ila och Boris blir båda två rätt uppstressade hos veterinären men Flaxa, hon passar på att slappa hon… ja ni ser ju på bilden… :kaffe:

På vägen hem såg jag att Helene var på klubben med sin nya stjärna Jessi! Blev tvungen att stanna en stund och låta Flaxa träffa den lilla. Först var Jessi förstås jäääääääättteeelääääääääskig men efter ett par minuter insåg Flaxa att den lilla tofflan faktiskt var en hund :wub: . Då var allt okej igen. Jessi är jättehäftig, en riktigt kavat liten tjej med skinn på näsan och helt orädd. Härligt ! ! ! Grattis Helene till din lilla skrutta!

Helene var med hem och tog med sig Gregs första film samt Susan Garretts video med sig hem, samt min balansnedfart. Det ska böjas i tid, det som krokigt ska bli! :gladnickar:

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *