Kalla handen för Sam!

090909_flaxasam

Ha! I morse möttes hingsten Sam, som trodde att morgonrutinerna nu var ett faktum, av en blottad tandrad och ett VOFF (=nähe du!) från Flaxa! :blink:

Stackarn… som tur är kom ju husse och hämtade hem honom idag så plågan blev kortvarig. Två bra parningar har vi fått till i alla fall och jag måste säga att det verkligen är tur att vi fick ha Sam här, med tanke på hur extremt specifika tiderna varit när Flaxa släppt till. Av massor av försök under en veckas tid, har hon bara gått med på parning två dagar kl 06.18 och 06.20.  :biggrin:
Det är bra. Man ska hålla karlarna kort! :ogonbryn:

Nu får vi se om det blir några Flaxabollar! Jag drömde i natt att hon födde fyra cornish rex-kattungar, och dessutom att jag fick tillbaka henne från Eva med kattungarna instoppade i magen igen med orden ”Dem tar du ut när det är dags för försäljning”. Riiiiiktigt så kommer det nog inte gå till framöver… :silly:

Du gillar kanske också...

Inga svar

 1. Min svägerska hade en liknande dröm när hon var gravid. Och hon berättade den med sån övertygelse att jag nästan trodde henne 🙂 En på tusen blir en kattunge!

 2. Eva skriver:

  Rolig bild, jäklar vad synkade i steget de är… eller har du fotoshoppat kanske :mrgreen:
  Hos mig fick de inte dejta förrän 7.00 så kanske var det det som var problemet… hos, Jörgen var det ju kl 05… 😆 Nä jag tror Sam hade björnkoll på när det verkligen var dax, stämmer bra med hur det varit hemma hos mig när tikarna löpt. Hanarna är galna i två dagar däremellan är det rätt lugnt. Blir nog så när de är vana bo med tikar.
  Nu får vi väl börja gissa på kullen då? Inga kattungar hoppas jag VERKLIGEN 😀 Mina tidigare bc-kullar har varit 50/50 så det blir väl 5+5 då om hon ska härma sin egen mamma i antal valpar :morgon: så här kommer jag känna mig när nyåret nalkas… 😆

 3. Anna skriver:

  Nej Eva, den är inte photoshoppad 😀

  Ja Sam hade nog koll trots allt.Tur vi hade då, så att inte de två dagarna inföll dagen efter han åkt hem… :whistle:

 4. Maria skriver:

  Haha, håller tummarna att det blir hundvalpar och inte kattungar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *