Flaxa överlistar Boris

:silly:

Du gillar kanske också...

Inga svar

 1. Johanna & Max skriver:

  Vilken rolig film. :rackerut:

 2. Mia skriver:

  Näe stackars Boris :ledsen:
  Jag tycker Flaxa ser lite läskig ut när hon stirrrar o smyger så där…lite maniskt lixom :rolleyesklassisk:

 3. Dana skriver:

  Heja Flaxa!!!

 4. karolina skriver:

  Hejsan.
  Jätte fin hund du har!

  Nu är det så att jag håller på med ett projektarbete som går ut på att jag ska göra en reseguid till hundägare om hur det är att ta med hunden på semestern både i och utanför Sverige. Och för att vara lite modern så gjorde jag en blogg istället för att dela ut enkäter, så ni behöver jag hjälp från dig och alla andra som läser detta att ställa frågo till mig eller berätta om era erfarenheter av att resa med sin hund.
  Tack på förhand!

 5. Anna skriver:

  Mia -> Det är ett vallbeteende, de ser ut sådär när de jobbar med fåren också…

 6. Helena och Jill skriver:

  HAHAHA!! Bus-kul ju! Han låter verkligen arg! *skrattar!*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *