Helgen i Nedansiljan

Oj vad jag ligger efter bloggmässigt. Vi tävlade ju i helgen och inledde helt suveränt med tre nollade lopp på raken, två lagklasser och en individuell där vi kom tvåa! Mycket starkt jobbat och jag och Ila var verkligen ett team. Sista loppet på lördagen var hon underlig och orkade inte ta min handling. Har inte varit med om det så tydligt förut! Hon sprang, men lyssnade inte. Autopiloten på. Första loppet på söndagen diskade vi oss i men det var helt och hållet mitt fel, jag höll i för länge så jag styrde henne förbi tunneln under a-hindret. Men andra och sista loppet var en riktig flopp. Ila var trött igen och var jätteunderlig på banan. Sprang på, men lyssnade inte. Konstigt! :ermm:

Men! Mycket glädje åt de fyra fina loppen, här kommer filmer. Någon väldigt välvilligt dömd balansbom men vad gör det om hundra år… :rolleyesglad: Trippelnolla är det sällan man gör och det var bra lopp med mycket fart i, så inga safelopp så att säga. Jag jämförde tiderna i samtliga laglopp och vi låg riktigt bra till med topphundarna i samma klass. Roligt!!!!! :party:

Fick även kuckulurat med tre av valpköparna till Flaxapuppisarna och det känns såååå roligt att vi blir fyra stycken som kommer mötas på agilitybanorna i framtiden!!!


Mycket nöjd med hur jag hjälper henne i slalomingången genom att räta upp mig, hon behöver mitt stöd där. Kunde vara högre fart från början men helt okej och upploppet är ju suveränt!
Jättehärligt balanskontaktält och många fina delar. Över huvudtaget ett trevligt lopp! Härlig gunga!Handlingsvalen jag gör sitter som en smäck och vi får till ett riktigt bra, snabbt lopp. Vi kommer tvåa här av 55 starter, bara 15 hundradelar efter Ina. HÄRLIGT!!! Kontaktfältet på balansen var inte bra, men domaren dömde inga fel i af. Gillar det här loppet starkt, offensivt och roligt!Jag håller i lite lite för hårt innan tunneln under a-hindret och får henne med mig förbi. Hon gör helt rätt så jag kör bara på. Sedan tar hon inte tunneln och det är svårt att avgöra varför, jag var nog otydlig. Slalomingången var en problematisk del för många men jag tycker att bakombyte var det absolut bästa handlingsvalet där faktiskt. Många provade fb innan eller bakombyte på hindret efter slalomet och tappade mycket tid. Ett fartigt roligt lopp, med bra balans också!

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *