Hälsning från rumpnissarna

Här kommer tre filmer från Eva. Herreduuuuuudeladåååå vad söta de är! Och så himla roliga när de ramlar runt som fyllegubbar… Oskar tycker de låter som Rumpnissarna i Ronja Rövardotter! Och han har ju rätt! ”Våffö dådå?”

You may also like...

5 Responses

 1. Marie skriver:

  MMmmm…. nu börjar dom bli som rarast. De är som Askungen säger (om balen) BARA HELT UNDERBART.

 2. Charlotte m dogs skriver:

  Oj vilken skillnad mot när vi såg dom i fredags! Snacka om utveckling! Vilka gobitar allihop! Man vill ju bara gosa me allihopa samtidigt :storkram:

 3. Jennie skriver:

  Aaaawwww! :w00t: :skutt: :fniss:
  Fy rackarns så söta! :jatteglad:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

                                                                                                                                                                       

:utmedhunden: :trott: :morgon: :gaspar: :sleeping: :natti: :sova: :blink: :blush: :blyg: :cwy: :dizzy: :ermm: :unsure: :rolleyeskeptisk: :fundersam: :rolleyesglad: :rolleyesklassisk: :wassat: :getlost: :pouty: :sad: :ledsen: :skakarhuvud: :skeptisk: :sarkastisk: :chock: :sick: :sjuk: :grimasch: :biggrin: :happy: :lol: :party: :anneliesdans: :anneliestarta: :travolta: :pompoms: :kaffe: :paragrafryttare: :simons: :simonskopp: :ninja: :clown: :pinch: :sideways: :silly: :jatteglad: :D :skrattrull: :fniss: :gladnickar: :smile: :tongue: :magnusmallgroda: :w00t: :galen: :ogonbryn: :whistle: :angel: :nerd: :gangsterskratt: :citat: :rackerut: ;-) :buga: :tummenupp: :arg: :skjuta: :exploderar: :angry: :dumihuvudet: :devil: :devil2: :skitarg: :heart: :storkram: :hjarta: :pusspakind: :skutt: :kompisar: :wub: :barit: :batty: