Carlslund – Kallhäll – Karlberg


Flicka och Annica!

Ja så ser rutten ut för mig nu på morgonen. Gulliga Annica som är Flickas dagmatte till maj bor i Kallhäll. Två dagar har jag lämnat Flicka där nu, och det fungerar verkligen SÅ bra! Jag känner mig så lugn när Flicka är hos Annica för hon är så väldigt duktig på hund och jag vet att hon är toppen med lilltjejen. Det är så himla skönt att känna sådant förtroende! Så jag åker till dagiset o lämnar de vuxna, sedan till Annica och därifrån in till stan. Nya morgonrutten! 🙂

Flicka utvecklas för varje dag, inte bara fysiskt utan mentalt bygger hon på sin erfarenhetsbank. Och jag gillar det jag ser! Så jäkla mycket! Hon är ofta lite försiktig i nya miljöer men är snart igång med det nya och är hur cool som helst. Hon lyssnar allt bättre på mig och tycker jag är mer och mer värdefull, även om morsan Flaxa fortfarande är ballast om man får välja! :fniss:

Idag har vi tränat något helt nytt: Titta på när jag tränar med en annan hund. Först blev hon helt GALEN och sprängde kompostgallren och skrek och var såååå arg för att någon annan fick klick och godis och träning. Då provade jag att morra lite argt åt henne och säga ”ligg!” och belöna det. Så körde jag vidare och belönade henne för att hon bara låg och kikade utan att föra ett herrans liv. Hon var riktigt duktig och coolade snabbt ner sig! Fuskhund?! :whistle:

Idag är hon 11 veckor gammal och väger 6,5 kilo. :wub:

Och idag stötte jag på första missförståndet:
– Vad heter hon?
– Flicka!
– Jo att det är en tik har jag begripit, men vad heter hon?
– Jamen hon heter Flicka!

:ninja:

Lika illa som Anneli har det kommer jag nog aldrig få dock. Hennes pudel heter ju Pudel. Ni kan ju tänka er konversationerna där… ett tag vet jag att hon ljög och sa att han hette Putte för att hon inte orkade förklara 😆 .

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Dana skriver:

  Den där sprätten skulle man ju vilja träffa! Ni kanske vill komme hit på lite Singstar (för människorna) och jaga katter (för Flicka)? Ellen är på med singstarandet!

  Jag hade en kanin när jag bodde i England som jag döpte till ”Rabbit Wabbit”. Ställde också till problem. :fniss:

 2. Marika skriver:

  Oj vilken morgonrutt! Tycker själv att det är mkt logistik med jobb, dagmatte, (barn-) dagis och (barn-) skola men de ligger i alla fall åt samma håll liksom!

 3. S@ra skriver:

  Vår bebis är 3 månader och väger 7,4 kg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *