Tandtrubbel med blodigt avslut

Flicka tappar ju tänder så det står det härliga till. Och nya, inte lika vassa :whistle: kommer upp. Men idag vart jag lite förbryllad, jag tyckte det såg ut som att en av hennes nya tänder hade gått sönder. Den såg så fin ut för att vara mjölktand. Fotade och skickade till Eva som tippade på att det var en gammal som skulle ut. Jag var inte lika säker men lät saken bero.

Så stod jag ute och kampade med Flicka medan jag pratade med grannen som plötsligt stirrar på mina händer och säger: ”Ja du hon verkar ju få in några träffar på dig också då och då…” och jag tittar ner och ser att jag är alldeles blodprickig…. 😀 Tittar in i munnen och jajamensan det är den trasiga kindtanden som rykt. Härligt! Nu väntar jag med spänning på hennes nya huggtänder, så heter det väl inte med korrekta tandläkartermer men ni vet tänderna i hörnen längst fram? :ogonbryn:


Fjant-tand! Nu vill vi ha stoooooooora hörntänder!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Pia skriver:

    Den heter hörntand, ”kanin”, canine.

  2. Anna skriver:

    Okej! Vi vill ha en ny kanin!!!!!! :galen:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *