Tunnelträning

Idag träffades Charlotte, Pernilla och jag och tränade med våra youngsters på klubben! Jätteroligt att ha kompisar med hundar på upplärning samtidigt! Flicka är ju galet het, så vi tränar starter så det står det härliga till just nu. Hon vill bara köra, köra, köra. Perfekt att träna igenom det redan nu och sätta regler för hur man tränar agility! Det är jätteskoj att se att hon är het på gröten men jääääklar vad het hon är! :fniss:

Idag började vi träna platta tunneln, det tyckte hon var asballt… hon är verkligen en tuffing och hon tyckte bara det var kul med lite motstånd i släpet… 😀 Hon är väldigt rolig att träna med, full fokus och hon vill mycket! Hon leker engagerat, tar godis och är jättepå. Jag är skitnöjd! :wub:

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Har Flicka också olika färg på ögonen eller är det bara bilden?! :w00t:

 2. Helene skriver:

  Cool bild! Tack för sällskapet ikväll! :skutt:

 3. Öhhhh?! Så ändrade du bild?! =/

 4. Anna skriver:

  Helena, var en dubblettbild insåg jag! Så jag tog en annan.

 5. Åh vill se film när Flicka gör platta tunneln! :party:

 6. Pernilla skriver:

  Ja det var riktigt kul :skrattrull:

 7. Och det är? :wassat: :blush: :blink:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *