Hysteriskt ledsen

Grinat från o till hela dagen. Flicka har varit jättetrött och nu på kvällen helt galen, suttit framför mig o bara skrikit och skällt mig rätt upp i ansiktet. Hon verkar väldigt orolig.  Nyss hörde jag hur hon sprattlade hysteriskt inne i sovrummet o både Oskar och jag släppte allt o sprang dit, jag trodde hon fått ett anfall. Men hon var bara under sängen och letade bus… jag klarar inte det här, jag blir tokig. :blink: Det känns väldigt nattsvart, ju mer jag läser om epilepsi på hund ju mer skeptisk blir jag till att det någonsin kommer fungera. Inte med en überaktiv border collie som måste aktiveras, tränas och jobba för att må bra.

Nu går jag och lägger mig. Jag är så trött så jag tror jag svimmar, sov bara två timmar i natt.

Tack för all omtanke. Jag känner mig så uppgiven, ledsen och orolig så ni anar inte. 🙁 :ledsen:

Kommer hon få ett anfall i natt igen?

Du gillar kanske också...

15 svar

 1. Charlotte m dogs skriver:

  :heart: :heart: :heart:

 2. Åhza skriver:

  Hoppas du får sova i natt, jag är vaken tidigt i morgon om du vill ringa! *jättemångasuperstoramegakramar* :heart:

 3. Eva skriver:

  Jag hoppas hoppas hoppas så, snälla säg att det är något som går över.
  Anna, jag hoppas hoppas att du får sova ostört hela natten och även i fortsättningen.
  Kram :heart:

 4. Kerstin & Laerke skriver:

  Usch, jag hoppas verkligen att det släpper och aldrig någonsin mer kommer tillbaka.

 5. Åsa skriver:

  Tänker på er och hoppas på det bästa. Känner inte till BC speciellt mycket, men känner en aktiv (och rätt högtempererad) kelpie som medicineras mot ep, har dispans och fortfarande tävlar aktivt. Vill du kan jag höra med dennes ägare om det är ok att jag lämnar mejladressen kanske kan det hjälpa att prata med någon som gått igenom något liknande och kommit positivt ur det (om du inte redan känner någon). KRAM

 6. Michaela skriver:

  Sänder över ljus och värme till er.

 7. mollespot skriver:

  Vi hoppas också allt vad vi orkar!!!

 8. Kerstin & Laerke skriver:

  Mina kommentarer fastnar visst inte… Jag ville beklaga och säga att jag verkligen hoppas att det blir bra.

 9. Linda och Sisu skriver:

  Beklagar verkligen det som har inträffat, usch så tråkigt :ledsen: Jag hoppas att det löser sig, sänder många kramar och håller tummar och tår för att Flicka ska krya på sig. :hjarta:

 10. Tänker på er och sänder varma kramar 😉

 11. Sarah skriver:

  Oj vad jätte tråkigt att läsa. Så ledsen för din skull. Förstår verkligen vilket ångets du måste känna nu. Hoppas att det bara försvinner och ni kan fortsätta som vanligt.
  kram

 12. Kajsa Wissel skriver:

  Hej! Jag har själv haft en hund med epilepsi. Han blev medicinerad från 1 års ålder och tävlade och tränade aktivt i agility, freestyle och bruks. Han var pigg under alla åren men gick bort för 1 år sedan 5 år gammal. Jag vet hur hemskt det känns att se sin hund så dålig och jag hoppas verkligen att Flicka blir bra! Min hund var pigg och aktiv även om han hade ganska stark medicin så det finns absolut hopp!

 13. Anna o Tim skriver:

  Det låter hemskt.. Hoppas verkligen att det blir någon lindrigare form och att lilla Flicka kan leva ett ”normalt” liv ändå.

  Varm kram till er!

 14. Nämen vad är det som händer :skakarhuvud:
  Tänker på er och hållar tummarna o hoppas att allt ordnar sig med din fina Flicka!
  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *