Flicka är i himlen

Vet inte vad jag ska säga så jag säger inte så mycket. Jag tror ni förstå hur jävla ledsen och förtvivlad jag är. Idag tog vi det tunga beslutet. Det fanns ingen återvändo.

Jag vill inte prata om detta med någon annan än familjen och närmsta vännerna just nu. Jag orkar helt enkelt inte, det gör för ont. Tack för alla hållna tummar, även om jag inte orkar prata med er nu så har allas stöd och engagemang betytt jättemycket för mig.

Jag har njutit av min valp varenda sekund sedan jag var med när hon föddes. Jag älskar henne så löjligt mycket. Nu gör det bara ont ont ont.

Du gillar kanske också...

98 svar

 1. Anna Danne m Snobben skriver:

  Så himmelens sorgligt :ledsen: har tänkt så mycke på er och lilla Flicka
  Många kramar från oss

 2. Seija skriver:

  Jag är så otroligt lessen för er skull, jag har följt din blogg dagligen sen du började skriva om hennes kramper och hoppades varje gång jag surfade in att det skulle stå något positivt… inte det här. Ingen ska behöva gå igenom det här… :cwy:

  Stor kram

 3. Jenny skriver:

  Kramar! :ledsen:

 4. Maria Harrysson skriver:

  Har också följt din blogg i det tysta ända sen Boris var liten.
  Vill bara säga att jag tänker på er.

 5. eva marie skriver:

  🙁 Kramar om!

 6. Jenny Fridh skriver:

  Vad tråkigt att det blev så här.
  Beklagar.

 7. Petra skriver:

  Tänker på dig, har gjort det ofta, ha med bävan öppnat face ibland för att jag inte vill läsa just detta. Men nu är det så, Lilltokan är borta,lilla Oj som blev lilla Flicka, som blev allas hund på nåt sätt. Varmaste kramen från mig. Tänker på dig.

  Kram Petra

 8. Carita i Staffanstorp skriver:

  Så otroligt sorgligt! Jag läser här i det tysta, varje dag och det högg till i magen när jag såg rubriken. Livet är verkligen inte rättvist.

  Tårarna kommer och jag kommer att tänka massor på dig.

  Kram

 9. Jag beklagar verkligen sorgen…

 10. Bea skriver:

  O herregud!! Stackars, stackars er! Känner så med dig! Kram

 11. Får ont i hjärtat när jag tänker på hur ledsna ni måste vara.
  Fina Flaxa som skulle få den allra bästaste av kullar…vem kunde någonsin ana att dom små sötnosarna skulle få sån kort tid på jorden.
  Livet är verkligen inte rättvist.

 12. Ullis skriver:

  Jag är fruktansvärt ledsen för din skull. Livet är verkligen inte rättvist. Varje gång jag varit i kyrkan (hela förra veckan t.ex) tände jag ett ljus och bad för er varje gång, att hon skulle klara sig. Det fanns väl någon anledning med det hela, men jag förstår att det gör ont nu. :cwy: styrkekram

 13. Carro & co skriver:

  Är så ledsen för er skull! Och som ni har kämpat!
  Kram

 14. Anna G skriver:

  Jag känner inte dig, men har följt din och flickas kamp mot sjukdomen. Det är otroligt sorgligt att läsa att det blivit såhär. Vi sänder en tanke till er alla inblandade.

 15. Annika Mårs skriver:

  Jag blir berörd och ledsen när jag läser vad som hänt. Så sorgligt.

  Annika

 16. Elisabeth skriver:

  Jag är ännu en som följt din blogg i det tysta. Vill bara säga att jag är så otroligt ledsen för allas er skull att det slutade såhär. Kram

 17. Kerstin, Laerke & Onni skriver:

  :skakarhuvud:

 18. Ylva o India skriver:

  :ledsen: Tycker så synd om dig, Anna! Varma kramar!

 19. Ulrika Danielsson skriver:

  Så himla lessen för er skull! :ledsen
  Finns inga ord som kan trösta er nu…

  /U

 20. maggan och vittra skriver:

  Det är så himla sorgligt: Jag ser lilla söta Flicka framför mig hur hon tumlade runt med Vittra på gräsplanen på klubben. Anna du har gett henne så mycket kärlek och berikat hennes korta liv med så mycket roligt. Sorgen är jobbig men den måste få finnas. Kram från oss

 21. Helena skriver:

  Jag blev alldeles kall när jag läste detta. Känner er inte men blev verkligen ledsen, brukar följa din blogg och har hållit tummarna för lilla Flicka under de senaste veckorna. Lider med dig. /Hälsning, Helena

 22. Katja skriver:

  Jag känner inte dig men jag har följt din blogg om Flicka med speciellt intresse eftersom min hund nyligen också har fått epilepsi. Jag beklagar verkligen er förlust, så oerhört sorgligt och tungt för er. Sköt om varandra!

 23. Britt skriver:

  Så otroligt sorgligt! Lider verkligen med dig :ledsen: . Kram

 24. Sandra skriver:

  Så fruktansvärt hemskt och sorgligt :skakarhuvud: Har följt dig och dina hundar i många år och det gör så ont i hjärtat att läsa om detta.
  Massor med kramar.

 25. Pernilla & Hedda skriver:

  Jag har inte ens träffat Flicka men det känns ändå som att jag kände henne. Jag har läst så mycket om henne ända sen hon var liten bebis, ja till och med sen innan hon fanns.
  Svårt att förstå att det kan bli så här … :skakarhuvud:
  Vet inte riktigt vad jag ska säga, men stor kram till dig och de dina!

 26. Jessica skriver:

  Lilla Flicka är nu en av de finaste änglarna :cwy:

 27. Liza med Nana skriver:

  Nej jäklapissochskit! Så här skulle det ju inte sluta. Tänker på er

 28. Michaela skriver:

  Lilla fina flicka :cwy: Ta hand om er

 29. Pernilla skriver:

  Tänker på er. har fått följa hela kullen både här och på evas hemsida. så himla trist utgång av det hela. styrkekram! :kompisar:

 30. Jennie skriver:

  Usch :cwy:
  Tänker jättemycket på er. Fy fy fy fy fy vad tråkigt och hemskt 🙁
  KRAM!!

 31. Åsa & Ia Ell Nap skriver:

  Det gör ont i hela kroppen. Tänker på er.

 32. Cili skriver:

  Har inga ord… :ledsen: :heart:

 33. Anna skriver:

  stackare, tänker på er… :ledsen:

 34. Sus skriver:

  De flesta djurägare har varit där eller kommer att komma dit.
  Dagen då det är dags att sätta sig över sitt eget ego och sina behov och göra det som är bäst för det djur man lovat att ta hand om på bästa sätt. Vi känner SÅ för dig, Anna! För Flicka och för hennes flock. När det känns som tyngst – kom ihåg att du lyckats stå över ditt ego och gjort det som är bäst för Flicka. Det är DET som är skillnanden på djurägare och DJURÄGARE.

  Kramar och respekt från Sus

 35. Cilla skriver:

  Ååå Anna, gud vad jag lider med dig!! Det du har gått igenom är så fruktansvärt hemskt! Livet är så sjukt orättvist! Allt är bara som en ond dröm! Önskar att ingen skulle behöva uppleva det!
  Tänker på dig!
  Kram Cilla

 36. Emelie och Trassel skriver:

  Det hela är så sorgligt. Jag tänker på er. 🙁

 37. Pia skriver:

  Finaste ängeln i himlen är Ficka :heart: :hjarta:

 38. Anja skriver:

  När min gamla sheltti Minttu dog för ett år sedan, sa min son Samu 10 år något väldigt vackert. Jessica (storasystern) hade berättat för honom att det bara är kroppen som blir kvar, själen alltså Minttu, flyttar sej och finns alltid omkring oss nånstans.
  Då funderade Samu, att kanske Minttu är den lilla ekorren som ofta hade börjat dyka upp på vår gård… vem vet, kanske det är så…jag fann iaf tröst i att tänka så :heart:

  Kanske Flicka finns nu i en liten fågel el liknande, som flyger omk när ni går i skogen…

 39. Minou Green skriver:

  Jag har följt din blogg sen parningen vill bara sända mina varmaste tankar! Du gav henne ett bra liv den tid hon hade, och du var stark nog att låta henne somna när det var det enda rätta. Minns henne och njut av de hundar som finns kvar!

 40. Petra skriver:

  GRYMT är vad det är att behöva fatta ett sådant beslut som du tvingades fatta igår och ONT är vad det gör att åka iväg tillsammans med sin älskade fyrbenta vän och sedan tvingas lämna veterinären med ett tomt koppel och LEDSEN är vad man blir och måste få tillåtas vara så länge det behövs!!!

  KRAM

 41. Sarah skriver:

  Ytterligare en som följt din blogg länge, länge i det tysta. Det verkar som att han plockar hem de där finaste, roligaste och bästa så tidigt han kan, gubben där uppe. Lilla, söta Flicka har haft en underbar matte och levt ett toppenliv så länge hon fick minnas. Tänk på det när det känns svårt och krama på dom andra hundarna som säkert också sörjer en vän på sitt sätt. Stora kramar från Sarah och pudeln Boss

 42. Julia skriver:

  Jag beklagar verkligen, men Flicka hade ett fantastiskt(!) liv hos dig! Många styrkekramar till er! :skakarhuvud:

 43. Annika skriver:

  Vi tänker på er! :pusspakind: Hoppas du kan hålla minnet av henne högt och minnas de bästa stunderna. Ta hand om resten av flocken!
  Kram Annika, Idun och Kickan

 44. Annis skriver:

  Så fruktansvärt sorgligt, jag beklagar så enormt mycket!
  Många många tröstekramar!!!!!

 45. Ulla & skäggkillarna skriver:

  Sorgligt :skakarhuvud:

  Kram

 46. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :chock: 🙁
  Jag är så ledsen för er skull Anna!!! :heart:

 47. Veronica skriver:

  *snyft* :skakarhuvud:

 48. Beklagar verkligen sorgen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *