FLAXA ÄR SM-KLAR!!!

Å herre gud vilken gigantisk sten, nej klippblock, som föll från mitt hjärta idag när vi äntligen lyckades ta den sista förbeeeeeeenade SM-pinnen!!!!!!!!! Jag fick kontakt med mig själv ordentligt innan och gav mig en enda uppgift: Att LUGNT, harmoniskt och utan att hetsa ta oss igenom banan. Det var svinhalt och spöregnade och jag var fullständigt dyngsur efter att ha varit ute i regnet hela dagen. Men vi SKULLE runt. Jag handlade väldigt basic, inget tryck på linjer, direkt förberedande av svängar eller finlir alls. Utan körde bara på med målet att störa henne så lite som möjligt. Och det gick vägen!!! Vi kom in tvåa och höll den platsen genom hela klassen!

JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!!!

Gud vad härligt!!!!!!!!!!!!

Nu kan jag luta mig tillbaka och njuta av att köra agility för att det är skoj och inte behöva resultathetsa på ett tag. Det tar sådan kraft!

You may also like...

14 Responses

 1. Ninnie skriver:

  Härligt, Grattis!

 2. Kerstin, Laerke & Onni skriver:

  GRATTIS!!! :jatteglad:

 3. S@ra skriver:

  Men grattis hörru! :jatteglad:

 4. Åsa skriver:

  Stort grattis! :jatteglad: Visst är det en härligt känsla!? Vilket underlag, det syns ju tydligt vart flest personer sprungit… :galen:

 5. Angela skriver:

  Åhhh, GRATTIS!

 6. Anja skriver:

  GRATTIS! och Tack för idag ;)bra jobbat :buga:

 7. Annso skriver:

  Grattis! Så himla skoj. Ska stå och heja på er när ni kör Alla tre Ila, Flaxa och du på SM. :pompoms: :jatteglad:

 8. Anja o flock skriver:

  Härligt!! Skönt va?;))) Grattis!

 9. Emma & Zappa skriver:

  Tjohooo! Grattis!! :jatteglad:

 10. Anna skriver:

  Grattis! Vad roligt… Härlig lervälling som syns på filmen :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

                                                                                                                                                                       

:utmedhunden: :trott: :morgon: :gaspar: :sleeping: :natti: :sova: :blink: :blush: :blyg: :cwy: :dizzy: :ermm: :unsure: :rolleyeskeptisk: :fundersam: :rolleyesglad: :rolleyesklassisk: :wassat: :getlost: :pouty: :sad: :ledsen: :skakarhuvud: :skeptisk: :sarkastisk: :chock: :sick: :sjuk: :grimasch: :biggrin: :happy: :lol: :party: :anneliesdans: :anneliestarta: :travolta: :pompoms: :kaffe: :paragrafryttare: :simons: :simonskopp: :ninja: :clown: :pinch: :sideways: :silly: :jatteglad: :D :skrattrull: :fniss: :gladnickar: :smile: :tongue: :magnusmallgroda: :w00t: :galen: :ogonbryn: :whistle: :angel: :nerd: :gangsterskratt: :citat: :rackerut: ;-) :buga: :tummenupp: :arg: :skjuta: :exploderar: :angry: :dumihuvudet: :devil: :devil2: :skitarg: :heart: :storkram: :hjarta: :pusspakind: :skutt: :kompisar: :wub: :barit: :batty: