VM-GULD TILL SVERIGE!!!!!!

Sitter och har adrenalinkick 2.0! Sverige har just kammat hem lag-guld i large! Malin Elfström, Åsa Gunnarsson och Jenny Damm har idag nollat sex lopp och slagit resten av världen på VM:et i Tyskland! :biggrin: :party: :jatteglad:

Så jävla fina lopp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

You may also like...

3 Responses

  1. Tessan, Chippen & Oj skriver:

    Vill se!:pompoms: Va fan gör man här hemma i sverige man skulle ju vart på plats!!!!

  2. Ninnie skriver:

    Visst är det häftigt! Hälsa och gratulera!

  3. Anna skriver:

    Så j-la bra! Vilket lag :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

                                                                                                                                                                       

:utmedhunden: :trott: :morgon: :gaspar: :sleeping: :natti: :sova: :blink: :blush: :blyg: :cwy: :dizzy: :ermm: :unsure: :rolleyeskeptisk: :fundersam: :rolleyesglad: :rolleyesklassisk: :wassat: :getlost: :pouty: :sad: :ledsen: :skakarhuvud: :skeptisk: :sarkastisk: :chock: :sick: :sjuk: :grimasch: :biggrin: :happy: :lol: :party: :anneliesdans: :anneliestarta: :travolta: :pompoms: :kaffe: :paragrafryttare: :simons: :simonskopp: :ninja: :clown: :pinch: :sideways: :silly: :jatteglad: :D :skrattrull: :fniss: :gladnickar: :smile: :tongue: :magnusmallgroda: :w00t: :galen: :ogonbryn: :whistle: :angel: :nerd: :gangsterskratt: :citat: :rackerut: ;-) :buga: :tummenupp: :arg: :skjuta: :exploderar: :angry: :dumihuvudet: :devil: :devil2: :skitarg: :heart: :storkram: :hjarta: :pusspakind: :skutt: :kompisar: :wub: :barit: :batty: