Uppdämd träningslusta

Så sakteliga börjar min förkylning ge med sig. En ledig dag och solsken gick inte att motstå, så det blev ett par timmar nere på klubben idag. Så skoj! Körde kf med Flaxa, en övning från Jan Egil-kursen samt distans-handling-utmaningen till A3-projektet. Hon var fin som snus idag och det var ruggigt kul att träna!

Pepp var också med, och det bästa dag var nog att han under lång tid satt och tittade på träningen utan att låta! Han har ju inte klarat att vara med nere på planen när jag tränar med ngn annan hund. Så han har vackert fått sitta i bilen. Men nu tycker jag att han mognat mycket och tar rättning när jag säger ifrån, så jag provade idag. Och tror ni inte lillkillen sitter tyst och snällt och tittar när jag kör med Flaxa!? :wub: Härligt! Jag fick flera chanser att gå fram och belöna att han var lugn och tyst. GÖTT! Jobbigt att behöva lägga undan en hund hela tiden, så jag är mycket tacksam för att detta går åt rätt håll!

Men förutom passivitetsträningen körde vi mycket tunnel. Fick fina framsteg under dagens alla pass, på slutet visade han upp ett härligt hindersug! Vi påbörjade också platta tunnel-träningen med hjälp av Charlotte. Han hade inga problem med det, men vi hann inte så långt. Har inte bråttom så jag tar det bara lugnt. Vill att han ska älska platten, som den lilla disktrasa han är lär det inte bli kul när det regnar…

Handlingsutmaningen till A3, man får inte gå upp längre än första hindret:

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Pernilla skriver:

    Måste vi precis missat varandra för jag var där och tränade efter valpkursen. Underbart väder :biggrin:

  2. Michelle & Lotus skriver:

    Efter att ha tittat på ett par av dina videos måste jag säga att du verkligen är duktig. Kul att se. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *