Äntligen en ny agility-dvd!

Och inte vilken som helst, utan en som tar upp alla nya härliga moves vi fått i agilityn den senaste tiden. Tyvärr hittar jag inte innehållsförteckningen på svenska på nätet men förutom hinderinlärning (ej av gunga, a-hinder och balans av ngn anledning) så tar den upp: framförbyte, falskbyte (false turn), tvingat framförbyte, hopphindrets baksida, blindbyte, bakombyte, hopphindrets baksida + bakombyte, inkrokningar, korsning, tyskenm mänskliga pilen, in-sväng, tandemsväng (som vi tränade förra helgen på min handlingskurs jag höll!), backhand, påleträning, jaakkosväng, motsatt hand-drag, serpentin och lager på lager.

Har bara hunnit se ett par minuter men är redan frälst. Sjukt kul med lite input i videoform. Jag har ju tränat dessa saker på olika kurser i sommar men det är väldigt roligt att få lite uppfräschning! Och den här filmen känns som en grym undervisningsvideo att tipsa elever om!

Jag köpte min via Isabelle Emanuelsson, här!

3 comments to Äntligen en ny agility-dvd!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:utmedhunden: :trott: :morgon: :gaspar: :sleeping: :natti: :sova: :blink: :blush: :blyg: :cwy: :dizzy: :ermm: :unsure: :rolleyeskeptisk: :fundersam: :rolleyesglad: :rolleyesklassisk: :wassat: :getlost: :pouty: :sad: :ledsen: :skakarhuvud: :skeptisk: :sarkastisk: :chock: :sick: :sjuk: :grimasch: :biggrin: :happy: :lol: :party: :anneliesdans: :anneliestarta: :travolta: :pompoms: :kaffe: :paragrafryttare: :simons: :simonskopp: :ninja: :clown: :pinch: :sideways: :silly: :jatteglad: :D :skrattrull: :fniss: :gladnickar: :smile: :tongue: :magnusmallgroda: :w00t: :galen: :ogonbryn: :whistle: :angel: :nerd: :gangsterskratt: :citat: :rackerut: ;-) :buga: :tummenupp: :arg: :skjuta: :exploderar: :angry: :dumihuvudet: :devil: :devil2: :skitarg: :heart: :storkram: :hjarta: :pusspakind: :skutt: :kompisar: :wub: :barit: :batty:

bottombg