Äntligen en ny agility-dvd!

Och inte vilken som helst, utan en som tar upp alla nya härliga moves vi fått i agilityn den senaste tiden. Tyvärr hittar jag inte innehållsförteckningen på svenska på nätet men förutom hinderinlärning (ej av gunga, a-hinder och balans av ngn anledning) så tar den upp: framförbyte, falskbyte (false turn), tvingat framförbyte, hopphindrets baksida, blindbyte, bakombyte, hopphindrets baksida + bakombyte, inkrokningar, korsning, tyskenm mänskliga pilen, in-sväng, tandemsväng (som vi tränade förra helgen på min handlingskurs jag höll!), backhand, påleträning, jaakkosväng, motsatt hand-drag, serpentin och lager på lager.

Har bara hunnit se ett par minuter men är redan frälst. Sjukt kul med lite input i videoform. Jag har ju tränat dessa saker på olika kurser i sommar men det är väldigt roligt att få lite uppfräschning! Och den här filmen känns som en grym undervisningsvideo att tipsa elever om!

Jag köpte min via Isabelle Emanuelsson, här!

You may also like...

3 Responses

  1. Cili skriver:

    Verkar grym! :tummenupp: Vilket språk är den på? Trailern är ju på finska.

  2. Emelie Göransson skriver:

    Nu har du inte uppdaterat på en vecka, kom igen nu! :skeptisk:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

                                                                                                                                                                       

:utmedhunden: :trott: :morgon: :gaspar: :sleeping: :natti: :sova: :blink: :blush: :blyg: :cwy: :dizzy: :ermm: :unsure: :rolleyeskeptisk: :fundersam: :rolleyesglad: :rolleyesklassisk: :wassat: :getlost: :pouty: :sad: :ledsen: :skakarhuvud: :skeptisk: :sarkastisk: :chock: :sick: :sjuk: :grimasch: :biggrin: :happy: :lol: :party: :anneliesdans: :anneliestarta: :travolta: :pompoms: :kaffe: :paragrafryttare: :simons: :simonskopp: :ninja: :clown: :pinch: :sideways: :silly: :jatteglad: :D :skrattrull: :fniss: :gladnickar: :smile: :tongue: :magnusmallgroda: :w00t: :galen: :ogonbryn: :whistle: :angel: :nerd: :gangsterskratt: :citat: :rackerut: ;-) :buga: :tummenupp: :arg: :skjuta: :exploderar: :angry: :dumihuvudet: :devil: :devil2: :skitarg: :heart: :storkram: :hjarta: :pusspakind: :skutt: :kompisar: :wub: :barit: :batty: