Äntligen en ny agility-dvd!

Och inte vilken som helst, utan en som tar upp alla nya härliga moves vi fått i agilityn den senaste tiden. Tyvärr hittar jag inte innehållsförteckningen på svenska på nätet men förutom hinderinlärning (ej av gunga, a-hinder och balans av ngn anledning) så tar den upp: framförbyte, falskbyte (false turn), tvingat framförbyte, hopphindrets baksida, blindbyte, bakombyte, hopphindrets baksida + bakombyte, inkrokningar, korsning, tyskenm mänskliga pilen, in-sväng, tandemsväng (som vi tränade förra helgen på min handlingskurs jag höll!), backhand, påleträning, jaakkosväng, motsatt hand-drag, serpentin och lager på lager.

Har bara hunnit se ett par minuter men är redan frälst. Sjukt kul med lite input i videoform. Jag har ju tränat dessa saker på olika kurser i sommar men det är väldigt roligt att få lite uppfräschning! Och den här filmen känns som en grym undervisningsvideo att tipsa elever om!

Jag köpte min via Isabelle Emanuelsson, här!

3 comments to Äntligen en ny agility-dvd!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

bottombg