Facit – Så blev 2010

Jag hittade det här inlägget där jag siar om 2010. Jag hade verkligen ingen aning om då att jag skulle få uppleva den största sorgen jag varit med om i mitt liv hittills. Jag var bara full av förväntan…

Facit då:

Jag själv:
– Fyller 30 år den 10 maj. Obönhörligen, ja…
– Utbildar mig till tävlingsledare. Ja, jag blev klar tävlingsledare.
– Går antingen domarutbildning eller A3. Domarutbildningen kom jag inte in på för jag var inte klar tävlingsledare, men A3:an gick jag!
– Går kurs för Veronica Bache på klubben och för Lisa Frick på Finnbogård i sommar. Jajemensan!!!
– Håller tävlingskurser på klubben, kanske även på andra klubbar om jag blir tillfrågad. Har hållt massoooor av kurser i år!!
– Blir får(del)ägare igen. Nej, jag backade ur detta på grund av att jag insåg att det skulle bli för mycket för mig.
– Flänger som vanligt land och rike runt i jakt på pinnar, goa skratt med mina vänner och adrenalinkickar. O ja, något annat kan man väl inte säga…

Flaxa:
– Fyller 4 år den 7:e februari. Ja.
– Gympas så sakteliga igång och är förhoppningsvis på tävlingsbanorna igen i april Flaxa kom snabbt tillbaka efter dräktigheten!
– Deltar i landslagsuttagning och gör sitt bästa med mig där. Vi presterade inte så bra på uttagningarna i år, men vi deltog!
– Kör sitt första SM individuellt och i laget Team Agilityshop. Vi vann SM-GULD med laget!!!!!!!!!
– Tävlar i ett nytt lag bestående av klubbkamrater och satsar på SM 2011 Ja, vi startade lite grann men upplöste sedan laget.
– Kommer att få valla en hel del men inte med sikte på tävling i första hand (det blir bonus isåfall). Knappt vallat någonting.

Ila:
– Fyller 7 år den 16 maj. Ja.
– Deltager kanske i AGIF:s Ras-SM i april (om det inte är domarutbildning då) Kom aldrig iväg på grund av att jag var sjuk. 🙁
– Fortsätter köra snabba, säkra lopp. Säkra lopp nja – men snabba – nej, det har inte varit så mycket krut under tassarna i år.
– Är med på sitt andra SM individuellt och lag. Jajamen! Inga resultat dock.
– Söker kanske landslaget med mig och isåfall kör vi såklart så det ryker! Ja, men det var ingen höjdare. Jag kommer inte söka med Ila igen.

Boris:
– Fyller 11 år den 29 juli. O ja!
– Fortsätter vara pigg, fräsch och stark och hänga med på allt med lika gott humör som han haft under 2009. Jajamen, han mår toppen!

Flicka:
– Fyller 1 år den 4 november. Nej…
– Växer så det knakar och lär sig livets skola och utvecklas förhoppningsvis till en trevlig och busig unghund. Hon hann blir 8 månader, och blev precis vad jag hoppats på. En skitrolig träningskamrat som gav 300%!
– Går valpkurs med mig på Hundens Hus, ”Pre sport puppy class”, i februari. Jajamensan!
– Kommer att umgås med får på ett avslappnat sätt och kanske gå en förberedande vallkurs om vi får möjlighet. Vi hann valla lite grand och hon var jättefin i hagen.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Helene skriver:

    Imponerande bra siat! :gladnickar: Mycket stämde ju bra!

    Saknar lilla bus-Flicka… :hjarta:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *