Kitty 5 månader

Invägd och fotad, kolla här! :wub:

Allt flyter på så himla bra med lilla snorpan. Ikväll börjar vi på en förberedande vallkurs. Vi har träffat fåren en gång till, men då var det elakt stirrande tacktanter och inte fogliga baggar som gången innan…. så Kitty tyckte att hon behövde skrämmas lite men vågade inte riktigt, så det blev lite skälligt och hoppigt…. :angel: inte så vackert (Som Eva sa: ”Nu kommer hon studsa åt vänster, häng med henne då”. :nerd: ), men inte heller något som kommer betyda något för hennes framtida vallningskarriär.

”Fy fan vad ni var läskiga, då!” säger Kittykatten med hög svansföring….

De andra kurserna vi går (förberedande agilityträning och valpkurs) är jätteroliga och Kitty gör så fina framsteg. :wub:

You may also like...

2 Responses

  1. Pernilla skriver:

    Jill väger samma nu :-) stabila tösabiten…
    Fråga, varför väntar du inte med vallkurs? 5 mån är ju ingen ålder, och det är väl bättre när hon är äldre, säkrare, mer tänd och träningsbar på djuren?

  2. Anna skriver:

    Pernilla – Alldeles korrekt. Men vi ska gå en förberedande vallkurs, vi kommer inte att vara på fåren speciellt mycket oxh någon vallning är det egentligen inte tal om. SVAK:s beskriver kursen så här: ”Lydnad, ledarskap, vallningsteori och förberedande djurkontakt inför vallningskurs.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

                                                                                                                                                                       

:utmedhunden: :trott: :morgon: :gaspar: :sleeping: :natti: :sova: :blink: :blush: :blyg: :cwy: :dizzy: :ermm: :unsure: :rolleyeskeptisk: :fundersam: :rolleyesglad: :rolleyesklassisk: :wassat: :getlost: :pouty: :sad: :ledsen: :skakarhuvud: :skeptisk: :sarkastisk: :chock: :sick: :sjuk: :grimasch: :biggrin: :happy: :lol: :party: :anneliesdans: :anneliestarta: :travolta: :pompoms: :kaffe: :paragrafryttare: :simons: :simonskopp: :ninja: :clown: :pinch: :sideways: :silly: :jatteglad: :D :skrattrull: :fniss: :gladnickar: :smile: :tongue: :magnusmallgroda: :w00t: :galen: :ogonbryn: :whistle: :angel: :nerd: :gangsterskratt: :citat: :rackerut: ;-) :buga: :tummenupp: :arg: :skjuta: :exploderar: :angry: :dumihuvudet: :devil: :devil2: :skitarg: :heart: :storkram: :hjarta: :pusspakind: :skutt: :kompisar: :wub: :barit: :batty: