Snöpligt slut på tävlingshelgen i Rättvik

Tävlingshelgen i Rättvik för två veckor sedan fick ett abrupt slut då vi på söndag morgon inser att vi inte kan köra laget eftersom Rassel är dålig. Vi var bara tre hundar på plats då Thea löpte så efter att Rassel blivit sjuk var vi körda. Så förbenat tråkigt! Jag som bara åkt upp för lagstarterna hade ju absolut ingenting att göra där, och redan på lördagen hade Rassel känningar och vårt hopplopp gick åt skogen. Stackars Rassel! 🙁

Bara att packa ihop väskan och så kunde jag faktiskt åka med Åhza hem. Min bil fick resesällskapet Per ha kvar i Rättvik, han skulle ju köra sina lagstarter Med Molle cirka åtta timmar senare. Var inte så sugen på att vänta på det… Ingen höjdarhelg med andra ord.

Dock gick Ila fint och vi hade riktigt kul i lagloppen, verkligen. Jag njöt av att få springa med henne, och det var länge sedan jag kände så! Här är våra två laglopp från lördagen. Elin råkade få med sig kameran med Mixies packning så jag har precis fått tag på filmerna. Båda loppen nollade vi:

Laget saknar alltså fortfarande en hopp-pinne inför SM 2012. Eftersom det blir min enda chans till att deltaga på SM 2012 hoppas jag verkligen att vi kan få till den.

Jag testade att köra Ila i ett individuellt lopp också men nä, vi har inget där att göra längre. Det får räcka med lag i fortsättningen. Där gör vi en riktigt kanoninsats och vårt lag är giftigt, det visar SM-bronset i somras om inte annat! :tummenupp:

Saknade att få springa med Flaxa så det gjorde fysiskt ont när jag såg alla mina forna konkurrenter röja och ha kul på largebanorna. Gud i himmelen vad jag saknar oss två på banan. 🙁

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Therese skriver:

  snyggt!!! 😀

 2. Ylva skriver:

  Jag lägger ner India i ett paket och skickar henne till dig så kan du köra hur mycket agility du vill med henne. Blir ju perfekt (hon förtjänar en förare som dig!)…..

 3. Åsa skriver:

  Hoppas ni klarar det med laget. Hintar om dubbla lagklasser i Kumla sista mars (tror jag) om ni inte redan är klara. :pompoms:

 4. Monica skriver:

  Så himla kul. Du har verkligen lyckats få till det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *