Fantastisk vallningshelg i Skinnskatteberg

Vilken helt otroligt, fantastisk :barit: -helg vi haft hos Peter Nilsson i Skinnskatteberg. Vi har lärt oss SÅ MYCKET, fått till SÅ MYCKET bra träning med alla hundarna och haft väldigt, väldigt roligt. Dessutom sken solen HELA HELGEN på oss så nu stramar det lite i skinnet i ansiktet…. Wow! Jag är helt utmattad av alla lärdomar men har två saker att säga: Fi fan vad fin Flaxa är, shit vad bra hon är i hagen alltså. Och Kitty – wow vilka genombrott vi gjort i helgen med hennes attityd. Så himla, himla roligt!!!

Nu ska vi vila lite och samla tankarna…

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Theresé skriver:

    Åh vi är jätte avis här hemma :gladnickar: låter som en helt fantastisk helg!

  2. Perfekt helg att vara ute hela dagen, det var inte så kul att gå in i ridhuset kl 14 för att sen komma ut igen kl 20 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *